ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ VIDEX HELLAS

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την σελίδα μας

Εδώ θα βρείτε προϊόντα της VIDEX ELECTRONICS ΙΤΑΛΙΑΣ που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την VIDEX HELLAS ELECTRONICS συνεχώς και ( θα μας επιτρέψετε ) επιτυχώς, από το 1988 .

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις που είναι δυνατόν να προκύψουν σε θέματα καλωδιώσεων ή ιδιομορφιών κτηρίων για θυροτηλεοράσεις - θυροτηλέφωνα, ενδοσυνεννόηση και συστήματα πρόσβασης ( ACCESS CONTROL ).
Στην φιλοσοφία της εταιρείας , εκτός από την συνεχή προσπάθεια για νεωτερισμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής , είναι η συνέπεια προς όλους τους πελάτες παλαιούς και νέους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συμβατά ανταλλακτικά ακόμη και για εγκαταστάσεις άνω των 25 ετών .

Αν θέλετε γενικές πληροφορίες θα τις βρείτε στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και στην αντίστοιχη κατηγορία που επιθυμείτε.
Στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ VIDEX θα δείτε πολλά από τα προϊόντα μας με φωτογραφίες και αν θέλετε περαιτέρω πληροφορίες, σας μεταφέρουν και στο Ιταλικό site .
Αν επιθυμείτε να μάθετε την τιμή για κάποιο σύστημα θυροτηλεφώνων που σας ενδιαφέρει, επισκεφτείτε τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και συμπληρώστε την αντίστοιχη ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, μικτό σύστημα θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων , ή άλλη φόρμα για σύστημα ασφαλείας ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ( CCTV ), που τυχόν σας ενδιαφέρει .

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε.